Announcement

Collapse
No announcement yet.

New wallet doesnt show balance

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New wallet doesnt show balance

    This has been written on twitter.

    first of all make sure you have your wallet.dat in place (and make a backup).

    if you missed the fork date an kept running the wallet on old chain, than your local block data has been messed up (forked).

    in that case the best practice is to delete all data in your data dir except wallet.dat, masternode.dat and transcendence.conf

    Add the following to the transcendence.conf:
    addnode=5.189.139.203
    addnode=159.69.158.37
    addnode=95.217.214.252
    addnode=159.69.33.243

    restart wallet and let it synch.

  • #2
    Hello,
    i am running an aros-os System on my raspberry Pi 3 and I have a Transcendence Core wallet. But it doesnt start syncing. I added the addnodes but it doesnt work. Client version is 1.1.0.0.
    If I have to update this, how I have to do this?

    Comment


    • #3
      Hello, the latest version is 2.3. I doubt it will work on a Pi3 due to memory demand.
      https://github.com/phoenixkonsole/tr...leases/tag/2.3

      Comment


      • #4
        Thank you for the response. I run this wallet now on raspbian and I add your addnodes. How did I have to include my wallet.dat to this wallet?
        Last edited by kevjn12; 08-21-2020, 10:49 PM.

        Comment


        • #5
          Hello Guys. My wallet no Sync? sistem Windows 64x

          Comment


          • #6
            Click image for larger version

Name:	img10.png
Views:	212
Size:	443.0 KB
ID:	521

            Wallet is BUG . impossible restore backup, lost 9000.0 TELOS ? Help ADM

            Comment


            • #7
              Originally posted by webhox View Post
              Click image for larger version

Name:	img10.png
Views:	212
Size:	443.0 KB
ID:	521

              Wallet is BUG . impossible restore backup, lost 9000.0 TELOS ? Help ADM
              what issues are u having?

              Comment


              • #8
                Originally posted by webhox View Post
                Hello Guys. My wallet no Sync? sistem Windows 64x
                using wallet 2.3 ? just open and leave it 5-15 minutes should have connections and if u want it to be faster use bootstrap

                https://github.com/phoenixkonsole/tr...2/Bootstrap.7z

                Comment


                • #9
                  Originally posted by ZenH2O View Post

                  using wallet 2.3 ? just open and leave it 5-15 minutes should have connections and if u want it to be faster use bootstrap

                  https://github.com/phoenixkonsole/tr...2/Bootstrap.7z
                  My Backup? restore from Backup?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by ZenH2O View Post

                    what issues are u having?

                    I used this wallet for windows I downloaded github version 2.3 and sent 9 thousand TELOS but it did not connect and bugged but had backed up but now does not recognize the backup

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by webhox View Post


                      I used this wallet for windows I downloaded github version 2.3 and sent 9 thousand TELOS but it did not connect and bugged but had backed up but now does not recognize the backup
                      what issues are u having? 9000 telos recently bought or? u are sending funds from which wallet to which wallet your information is not enough for me to help you as so far 2.3 is working fine and syncing no problem

                      Comment


                      • #12
                        oh also u said u sent 9000 telos what is your TX ID i will check

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by ZenH2O View Post
                          oh also u said u sent 9000 telos what is your TX ID i will check


                          Good Morning. I sent it from southxchange.com to my wallet. I bought it to set up a shared masternode but the transaction doesn't arrive and it seems that the wallet bugged look at the id



                          d9e95f356b9d7148cf5778fe178956d2832bf3793c8235ce48 28f530113fa2ca

                          Comment


                          • #14
                            Click image for larger version

Name:	telos.png
Views:	217
Size:	117.6 KB
ID:	530
                            Image Up!!!

                            Comment


                            • #15
                              Click image for larger version

Name:	004.jpg
Views:	211
Size:	82.8 KB
ID:	533
                              Originally posted by webhox View Post
                              Click image for larger version  Name:	telos.png Views:	1 Size:	117.6 KB ID:	530
                              Image Up!!!
                              u better ask south exchange as ur TX ID dont exist in explorer

                              Comment

                              Working...
                              X